Bir Aradayız, Hepsi Bu….

Yılbaşı yaklaşırken bloguma kar yağıyor yaşasın  yaşasın  😀 Bu kar eklentisi yeni keşfedince böyle çocuk gibi sevindim. Blog temamlada çok güzel uydu. Karı çok seviyorum ama pek görme fırsatım olmuyor, belkide o yüzden bu kadar seviyorum.

Bu aralar çok tembel oldum, farkettim ki artık yazmaya üşeniyorum, hele çeviri hiç yapamıyorum, bir türlü elim gitmiyor. Kış aylarının vermiş olduğu tembellikten diye umup geçmesini bekliyorum, umarım çabuk geçer.

Filmimiz adındanda anlaşılacağı gibi, pek fazla şey vadetmeyen ama bir o kadar da sıcacık bir film, hepsi bu 😀 Başrollerde Amelie filminden tanıdığımız Audrey Tautou oynuyor.

Camille bir işyerinde temizlik görevlisi olarak çalışan, hayattan bıkmış usanmış bir genç kadındır. Lüks bir apartmanın çatı katında oturuyordur. Bir gün komşusu olan Philibert ile tanışır. Philibert oldukça çekinken bir adamdır. Ailesinden kalam evinde kiracısı olan Franck ile yaşamaktadır.

Camille çok hastalandığı bir gün Philibert onu kendi evine götürüp ona bakar iyileşmesini sağlar. Ayrıca evinde ona bir oda verir ve artık orada kalabileceğini söyler. Ama bu durumdan ev arkadaşı Franck hiç ama hiç hoşlanmaz. Bir eve Franck’in hasta büyükannesi taşınınca hikayemiz başlar.

Başlarda anlaşamayan kahramanlarımız bir arada yaşadıkça hayatın zorluklarına birlikte göğüs germeyi, birbirlerine destek olmayı dosluğu ve aşkı öğreneceklerdir. Yalnızken çekilmez olan hayat birlikte daha eğlenceli olacaktır. Hayat küsmüş genç bir kadın aşkın ve dostluğun önemini anlayacak, oldukça aksi olan bir adam merhameti ve sıcaklığı öğrenecek. Bizde onları izleyecek ve film bittiğinde yüzümüzde bir gülümsemeyle ekranı kapatacağız. 😀

Yorum bırakın